Cara Staking di Binance | Apa itu Staking ? – How to Staking on Binance Malaysia



Aku akan terangkan apa tu staking , dan macam mana aku stacking crypto di binance untuk dapatkan passive income dengan interest yang boleh tahan tinggi .
So tengok sampai habis, supaya tak terlepas benda2 yang penting, dah tengok tu jangan lupa tekan button like dan subscribe okay.

⭐ 10% Lifetime Discount Binance Referral Code: TY23FM54
Referral Link: https://www.binance.com/en/register?ref=TY23FM54

🔥Binance Tutorial🔥
– Cara Deposit & Withdraw Duit: https://youtu.be/O5xjrnTFORs
– Cara Beli & Tukar USDT ke Crypto(BTC,ETH..) lain : https://youtu.be/rosw5pCpEl4
– Cara Guna Binance Savings/ Wallet Earn : https://youtu.be/iPIv9dKWSP8
– Cara Guna Binance Futures : https://youtu.be/OJ5xceVicTs
– Cara Transfer Dari Luno Ke Binance : https://youtu.be/CIBfND_WDco
– Strategy Beli / Invest Crypto Paling Mudah : https://youtu.be/yYYylFMg8NA
– Cara Staking Di Binance : https://youtu.be/APQCHZQGeyo
– Cara Setup Mesin Mining Bitcoin : https://youtu.be/bJshuxxbfy0

0:00 Intro
1:17 Apa itu Staking? Proof of Stake?
2:53 Kelebihan Staking di Binance
4:18 Kekurangan Staking
5:39 Cara untuk stake crypto di binance

Note : This video is just sharing my experience with Binance apps, any investment you made must within your capabilities and your own risk. Do your own research before start investing in any platform .

Daftar di Luno . Minimum pembelian RM10 , tapi jika Deposit RM260 untuk beli bitcoin, akan dapat tambahan RM25 jika guna code : A4GXQJ
klik untuk download https://www.luno.com/invite/A4GXQJ

#Binance
#Bitcoin
#Staking

Related Posts